Az újrahasznosításban az a szép, hogy még egy ilyen ünnepi tárgy is, mint a karácsonyfadísz is készülhet a leghétköznapibb holmiból, akár hulladékból is.

Emlékszem, hogy mennyire ledöbbentem még október végén, amikor betérve egy nagy áruházba, már a polcok fele karácsonyi termékekkel, díszekkel volt megpakolva. És persze buzgón válogattak köztük az emberek. Én utoljára friss házasként, az első karácsonyfánkra vettem újonnan díszt. Azt is viszonylag hamar megbántam, mert elég gyatra minőség volt, pedig nem annak tűnt elsőre. Azóta akadt a kezembe pár karácsonyfadísz turiban és mellettük leginkább sajátkészítésűek ékesítik a fánkat. A következő fokozat az lesz, hogy ezek is leginkább újrahasznosítással készüljenek, ehhez szedtem össze ötleteket ezen a Pinterest táblán!

Az újrahasznosításban az a szép, hogy még egy ilyen ünnepi tárgy, mint a karácsonyfadísz is készülhet a leghétköznapibb holmiból. Sőt, akár hulladékból is. Legyen az egy villa, kólás doboz, kagyló, villanykörte, csipesz, gomb, ecset, újságpapír…Vagy akár kupak, PET palack, gomb, csésze, bármi, egy kis kreativitással a karácsonyfánk éke lehet! 🙂

Oszd meg másokkal:
Pin Share

Ez is érdekelhet még: